SInaasappel havermout

Info

  • Bereiden: 10 minuten
  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 50 gram havermout naturel
  • Callowfit Salty Caramel saus
  • 1 sinaasappel
  • 20 gram pecannoten
  • Speculaaskruiden
Proteine

Bereidingswijze

Meng in een pannetje de amandelmelk met de Dline havermout. Breng rustig aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Rasp ondertussen wat van de sinaasappelschil boven de pan en snijd het vruchtvlees uit de sinaasappel. Draai het vuur uit en roer ongeveer 1 eetlepel Callowfit Salty Caramel saus door de havermout. Laat 2 minuten staan en giet de havermout in een kom. Hak de pecannoten grof en strooi over de havermout. Leg de partjes sinaasappel bovenop de havermout. Bestrooi met wat speculaas kruiden. 

Boodschappen lijstje