Cajun pulled oats

Info

  • Bereiden: 30 minuten
  • Oven: 15 minuten
  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • 100 gram pulled oats
  • 50 gram champignons
  • 50 gram paprika
  • 25 gram rode ui
  • 15 gram 30+ kaas
  • 2 theelepels cajun kruiden
  • 1 (eiwitrijke) wrap
  • 2 theelepel kokosolie
  • Peper en zout
  • Voor de guacamole:
  • 35 gram avocado
  • 15 gram tomaat
  • 10 gram rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • Peper, zout en citroensap
Koolhydraatarm

Bereidingswijze

Blogster Fit Food Joy bedacht dit geweldige recept met onze wraps.

Bereiding:
Smelt de kokosolie in een kommetje en voeg hier de peper en zout bij. Besmeer de wrap aan beiden kanten met het mengsel. Hou een klein beetje over. Pak nu een springvorm en vouw hier je wrap in. Ik had een randje wrap over en daar maakte ik nog de guacemole cup van. Zet de springvorm 10 minuten in de oven op 175 graden.

Snijdt ondertussen de paprika, ui en champignons in kleine stukjes en bak ze met het restantje kokosolie in een pannetje. Voeg de pulled oats erbij en warm dit op. Verdeel de cajunkruiden over je mengsel en bak het nog een paar minuten door. Zelf deed ik er een half glas water bij zodat het geheel iets smeuïger werd.

Als je wrap taco klaar is schep je het pulled oats mengsel erin en verdeel je de kaas erover. Zet het geheel nog 5 minuten terug in de oven zodat de kaas kan smelten. Maak ondertussen je guacemole door de avocado te prakken en de tomaat, rode ui en knoflook in kleine stukjes te hakken. Meng dit door de geprakte avocado, voeg peper, zout en citroensap erbij et voila.

Boodschappen lijstje